Janus Johan van den Hatert

Janus Johan van den Hatert

Overleden op

11 oktober 1944                  27 juli 2022

U kunt hier uw medeleven aan de familie betonen. Tevens is er gelegenheid tot condoleren  D.V. zaterdag 30 juli van 19.30 tot 20.30 uur in de kerkzaal van de Gereformeerde Gemeente  in Nederland, Het Katsland 2 te Ochten.

De rouwdienst, waarvoor u bent uitgenodigd, wordt gehouden  D.V. maandag 1 augustus om 13.30 uur in bovengenoemd kerkgebouw, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Hoef te Ochten.

U kunt de rouwdienst en begrafenis ook meeluisteren via www.kerkdienstgemist.nl (Gereformeerde Gemeente in Nederland Ochten).

4 reacties

Naar overzicht

Hans timmer

Gecondoleerd met het verlies van Janes mijn excuses voor mijn late reactie ik hoorde gisteren dat Janes overleden was


Linda stout

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies 🕯 Linda , Colin , Emily


Martien en Mariska Kusters-van den Hatert

Familie van den Hatert, gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader, schoonvader en opa. Veel sterkte toegewenst! Martien en Mariska Kusters-van den Hatert


Fam. Hoogesteger-vd Hatert

Fam. Vd Hatert, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie man, (schoon-) vader en opa. We wensen jullie veel sterkte in deze droevige dagen maar ook voor het toekomende als het gemis gevoeld zal worden! Jan, Julianne en kinderen Hoogesteger


Begraven

Begraven kan in een algemeen graf, in een particulier graf of in de natuur. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden bij u zijn.

Meer over begraven

Begeleiden

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Begrafenisonderneming Hakkert staat voor een goede begeleiding tijdens en na deze periode.

Meer over begeleiden

Persoonlijk contact

Een begrafenis moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt daarom veel op u af. Ik sta u daarin bij.

Over Gerrit Hakkert

Meer informatie aanvragen