Steven van Laar

Steven van Laar

Overleden op

Leersum, 12 september 1933           Barneveld 16 november 2021

U kunt in het register uw medeleven aan de familie betonen.

10 reacties

Naar overzicht

Mariska van den Berg

Familie van Laar, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer zwager en oom.. We wensen jullie veel sterkte toe in deze weg.. Hartelijke groet, Mariska van den berg(Verzorgende vellerveste)


Kinderen van dhr en mevr Bleijenberg

Dag familie We hoorden dat meneer van Laar gestorven is. We willen jullie van harte condoleren met dit grote verlies, wat zullen jullie je broer,zwager en oom gaan missen die jullie zo trouw bezochten We wensen jullie de troost van de Heere toe in dit gemis. Vr Grt Fenny en Wim, Sjaak en Jeanette, Hermien en Wim en Betsie en Joop


Willianne Mijnders

Van harte gecondoleerd met het verlies van dhr. Van Laar. Veel sterkte toegewenst. Willianne Mijnders (vrijwilliger van Vellerveste)


Mariska van der Esch

Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer, zwager en oom Veel sterkte toegewenst. Mariska van der Esch medewerker Vellerveste


fam kleijer

gecondoleerd met het verlies van meneer van laar onze tante mevrouw mulder is ook een bewoner van zorghuys vellerveste


Dianne Waaijenberg

Familie van Laar, Gecondoleerd met het verlies. Sterkte samen. MvG, Dianne Waaijenberg (medewerker huishouding en welzijn & voeding Zorghuys Vellerveste)


Marieke Geerts

Fam.van Laar, langs deze weg wil ik u condoleren met het verlies van uw broer,zwager en oom. Veel sterkte toegewenst om dit verdriet te dragen. Vriendelijke groet, Marieke Geerts, Gastvrouw VV


Aline

Fam. Van Laar. Van harte gecondoleerd met het verlies van Dhr. S. Van Laar. Sterkte en kracht toegewenst in deze tijd. Hartelijke groet, Aline van de Weerd EVV-ER Zorghuys Vellerveste


A van Zetten

Van harte gecondoleerd met dit verlies, sterkte voor het toekomende. Antoon en Gerrie van Zetten


Dicky Diepeveen

Familie van Laar, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer, zwager en oom. Heel veel sterkte toegewenst in deze dagen en daarna. Hij zal gemist worden bij ons in Vellerveste Groet van Dicky Diepeveen( medewerker huishouding en gastvrouw)


Begraven

Begraven kan in een algemeen graf, in een particulier graf of in de natuur. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden bij u zijn.

Meer over begraven

Begeleiden

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Begrafenisonderneming Hakkert staat voor een goede begeleiding tijdens en na deze periode.

Meer over begeleiden

Persoonlijk contact

Een begrafenis moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt daarom veel op u af. Ik sta u daarin bij.

Over Gerrit Hakkert

Meer informatie aanvragen