Over Begrafenisonderneming Hakkert

Een begrafenis moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt daarom veel op u af, wij staan u daarin bij. Uw wensen zijn daarin leidend. In alle rust en met aandacht denken we samen na over de invulling van het afscheid van uw naaste. Om de begrafenis persoonlijker te maken, is veel mogelijk op het gebied van rouwkaarten, locatie van het afscheid en het rouwvervoer. Aan de hand van uw persoonlijke wensen geven wij hier uitvoering aan. Alles kan en niets moet.

Als de omstandigheden het toelaten, kan een overledene thuis worden opgebaard. Veel nabestaanden geven daaraan de voorkeur omdat men dan in de eigen omgeving afscheid kan nemen. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden en hebben de middelen beschikbaar om de overledene op een passende en verantwoorde wijze thuis op te baren.

De condoleance en de rouwdienst kan worden gehouden in een kerkgebouw, verenigingsgebouw of in een rouwcentrum.  In een kerkgebouw of verenigingsgebouw voelt u zich veelal wat vertrouwder dan bijvoorbeeld in een rouwcentrum. Bovendien zijn de kosten hierdoor te beperken.

 

Meer informatie aanvragen