Voorgesprek

Ook al is een overlijden nog niet aan de orde, het kan rustgevend zijn te weten dat er dingen geregeld zijn, mocht er toch een overlijden plaatsvinden.

Als begrafenisondernemer wil ik u daarbij graag van dienst zijn en u adviseren over de diverse mogelijkheden.

U kunt dan denken aan bijvoorbeeld advies over de laatste verzorging, het wel of niet thuis opbaren, de locatie, de rouwkaart, de uitnodigingen, liturgie, type kist, condoleance, welke begraafplaats, een natuurbegraafplaats, een algemeen graf of een particulier graf.

U kunt zich misschien afvragen waarom van te voren vastleggen?

De begrafenis kan worden uitgevoerd op een door u gewenste wijze. En er behoeven door nabestaanden geen beslissingen  worden genomen waar u misschien niet achter zou kunnen staan. Vanaf het moment van overlijden komt er veel op hen af en moet er veel geregeld worden.  Dierbaren kunnen zich richten op het afscheid nemen.

Begraven

Begraven kan in een algemeen graf, in een particulier graf of in de natuur. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden bij u zijn.

Meer over begraven

Begeleiden

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Begrafenisonderneming Hakkert staat voor een goede begeleiding tijdens en na deze periode.

Meer over begeleiden

Persoonlijk contact

Een begrafenis moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt daarom veel op u af. Ik sta u daarin bij.

Over Gerrit Hakkert

Meer informatie aanvragen