Begraven in Lienden

Ingang begraafplaats aan de Haagsestraat in LiendenHet overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Na het over- lijden, onverwachts of na een periode van ziekte, kan er veel op u als nabestaanden afkomen. We denken met u mee en zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Voor de opbaringen kunt u gebruik maken van de nabijgelegen uitvaartcentra. Ook Verenigingsgebouw De Open Deur aan de Papestraat in Lienden kan gebruikt worden voor het houden van een dienst waarna men te voet naar de begraafplaats kan gaan voor de begrafenis.Ingang begraafplaats aan de Oudsmidsestraat in Lienden

Maar misschien vindt u het fijn om uw dierbare tot de dag van de begrafenis thuis te hebben. Uiteraard hebben wij de juiste faciliteiten om dat te regelen.

Vanzelfsprekend zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 06-30263322.

Begraven

Begraven kan in een algemeen graf, in een particulier graf of in de natuur. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden bij u zijn.

Meer over begraven

Begeleiden

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Begrafenisonderneming Hakkert staat voor een goede begeleiding tijdens en na deze periode.

Meer over begeleiden

Persoonlijk contact

Een begrafenis moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt daarom veel op u af. Ik sta u daarin bij.

Over Gerrit Hakkert

Meer informatie aanvragen